Het ChaletDreams Concept (van Finanplaza B.V.)

U bent een natuurliefhebber in hart en nieren, en zou niets liever willen dan verschillende keren per jaar te genieten van de buitenlucht in uw eigen recreatiewoning.

Dat betekent dat u nu overweegt een investering te doen in een mooi recreatieobject die nu precies bij uw wensen past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om in de toekomst uw vervangingswensen mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een ruimer of moderner chalet.

Het ChaletDreams Concept is precies daarvoor bedoeld. Met dit concept kunt u de volledige investering in uw recreatieobject, inclusief inrichting, van u laten overnemen tot maximaal €75.000,00.
Natuurlijk mag u ook een deel van de investering zelf doen, maar dat is geen verplichting.

Vervolgens wordt samen met u doorgenomen wat uw verwachte periode van gebruik is, en hoeveel geld u tegen het einde van deze periode weer beschikbaar wilt hebben voor uw vervangingswensen.

Op basis hiervan wordt voor u uitgerekend welk bedrag er maandelijks gereserveerd dient te worden om uw toekomstige vervangingswensen mogelijk te maken, plus het bedrag dat maandelijks aan rente berekend wordt omdat (een deel van) de investering in een recreatieobject van u is overgenomen.

Wie zijn wij

Finanplaza BV is een intermediaire organisatie die zich heeft gespecialiseerd in kredietverstrekking voor recreatieve doeleinden. U treft ons onder andere aan in:

1. De caravanbranche met het CaravanDreams Concept
2. De chaletbranche met het ChaletDreams Concept
3. De camperbranche met het CamperDreams Concept
4. De watersportbranche met het WatersportDreams Concept
5. En de motorfietsbranche met het MotorDreams Concept.

https://www.chaletdreams.nl/#berekenen

Finanplaza B.V.

Finanplaza is gespecialiseerd in kredietverstrekking in de recreatiebranche. In deze branche zijn nagenoeg alle caravanbedrijven, camperbedrijven, chaletbedrijven, watersportbedrijven en een toenemend aantal motorfietszaken aangesloten bij Finanplaza. En niet zonder reden. Finanplaza heeft namelijk niet alleen aansluitingen bij alle kredietverstrekkers in Nederland maar daar ook hele mooie arrangementen voor de kopers in deze branches. Dit leidt er toe dat er met zekerheid gesteld kan worden dat de kopers binnen deze branches bij Finanplaza de hoogste garantie hebben op een goedkeuring, en altijd een financieel product krijgen aangeboden dat het beste bij de klant past, tegen tarieven die traditionele banken niet of nauwelijks kunnen bieden.

Finanplaza B.V. is 7 dagen per week van 09.00 uur tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar. De kantoortijden zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en zaterdags van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Contactgegevens

Adres : Hoevestein 12, 4903SC Oosterhout
Telefoon : 076-5961133
E-mail : info@finanplaza.nl
Website : http://www.finanplaza.nl/