Mogelijkheden

Container Creator creëert van containers: (recreatie) woningen, werkplekken, bars, restaurants, hotels, pop-up stores, guest-houses, kantoren, zwembaden, spa's, travelcontainers, beursstands, sportstudio's en industriële toepassingen. En zelfs stalen meubels.

Container constructies bieden betrouwbaarheid, snelheid en functionaliteit. Het biedt ook risicovrije en effectieve oplossingen die voldoen aan de eisen van particuliere huiseigenaren, ondernemers, investeerders, aannemers, industriele klanten, openbare en particuliere instellingen.

Onze container oplossingen kunnen ook turn-key oplossingen zijn op basis van standaard zeecontainers, waardoor ze eenvoudig via normaal weg-, rail- en zeevervoer wereldwijd in volledig afgewerkte vorm kunnen worden afgeleverd.

De volgende vier soorten zeecontainers, gebruiken wij o.a. in in onze oplossingen. De afmetingen van de standaard ISO containers zijn als volgt:

- 20ft ISO container                           (L) 6.06 m x (W) 2.44 m x (H) 2.59 m = 14.77 m² vloer oppervlakte
- 20ft ISO container High Cube (L) 6.06 m x (W) 2.44 m x (H) 2.90 m = 14.77 m² vloer oppervlakte
- 40ft ISO container                             (L) 12.19 m x (W) 2.44 m x (H) 2.59 m = 29.72 m² vloer oppervlakte
- 40ft ISO container High Cube    (L) 12.19 m x (W) 2.44 m x (H) 2.90 m = 29.72 m² vloer oppervlakte

Onderstaande impressies zijn puur illustratief en ter inspiratie om verder door te borduren op een ontwerp gebaseerd op uw wensen.
Laat ons uw wensen weten en we maken er een op-maat voorstel voor.

C01 (bijv. perfect als tuinkantoor)

Dit is een verkorte 20ft naar 14ft container die bijvoorbeeld gebruikt kan worden als tuinkantoor oftewel thuis werkplek. Een plug-and-play kantoor voor uw tuin.
We creëren van een container een prachtige ruimte gevuld met licht. Het kan worden geleverd met één of twee uiteinden van glas. Sluit de C01 aan op een stopcontact en uw kantoor is binnen enkele minuten operationeel.

Bestellen is makkelijk! Kies een kleur voor de buitenkant, maak een keuze voor 1 of 2 uiteinden met glas en wel of geen airco.

C02.2 (ca. 30m2 vloeroppervlakte)

C02.2 kunnen bijv. twee 20ft containers zijn, die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als recreatie- vakantiehuis, guest-house of chalet op een recreatiepark.

Ook kan de C02.2 ingezet worden als levensloopbestendige woning in uw tuin voor bijvoorbeeld hulpbehoevende ouders.

De C02's kunnen ook worden ingezet op een groter stuk grond, dat als resort of camping terrein kan fungeren.

C02.3 (ca. 45m2 vloeroppervlakte)

C02.3 kunnen bijv. drie 20ft containers zijn, die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden als recreatie- vakantiehuis, guest-house of chalet op een recreatiepark.
Twee 20ft-ers als leefruimte en de 3e 20ft-er als schuur met inpandig, maar grenzend separaat toilet en badkamer.

Ook kan de C02.3 ingezet worden als levensloopbestendige woning in uw tuin voor bijvoorbeeld hulpbehoevende ouders.

De C03's kunnen ook worden ingezet op een groter stuk grond, dat als resort of camping terrein kan fungeren.

C04 (ca. 30m2 vloeroppervlakte)

C04 is een 40ft container, die bijvoorbeeld gebruikt kan worden als recreatiewoning, guest-house, pop-up store, beursstand, zwembad of travelcontainer.

Wanneer C04 als woning wordt gebruikt, is het ook interessant om als optie een dakterras boven op de container te laten plaatsen. Deze is benaderbaar via een trap aan de zijkant van de woning.

Een travelcontainer is een containerwoning die je eerdere keer van land naar land kunt verplaatsen. Of het kan gebruikt worden op een vrachtwagen als tourwoning.

C04+C02 (ca. 45m2 vloeroppervlakte)

C04+C02 is een 40ft container plus een 20ft container gekoppeld en geeft een mooie extra ruimte aan de 40ft-er, die bijvoorbeeld gebruikt kan worden als (recreatie)woning, guest-house AirBnb, Bed & Breakfast of een zakelijke pop-up store.

Wanneer C04+C02 als (recreatie)woning wordt gebruikt, is het ook interessant om als optie een dakterras boven op de 40ft container te laten plaatsen. Deze is benaderbaar via een te realiseren trap aan de zijkant van de woning.

C04.2 (ca. 60m2 vloeroppervlakte)

C04.2 is een woning gecreëerd van 2 x 40ft containers. Een 40ft is vrij smalle container. Door de zijkanten van twee 40ft containers open te breken en deze aan elkaar te koppelen, krijg je een breder oppervlakte die breder opgezet ingericht kan worden met bijvoorbeeld 2 slaapkamers voor 2 personen. Totaal dus 4 slaapplaatsen.

De 2 x 40ft containers kunnen voor de helft van een opening op de lange zijde tegen elkaar aan worden geplaatst of over de gehele zijde.

Met uiteraard ook weer de mogelijkheid voor een dakterras.

C04.3 (ca. 90m2 vloeroppervlakte)

C04.3 is een woning gecreëerd van 3x 40ft containers.
C04.3 is een beetje als C04.2 maar dan allemaal nog net wat ruimer omdat je bijvoorbeeld een 1e verdieping met 2 slaapkamere en badkamer hebt. Tevens een ruimere living en ruimere keuken.

Met uiteraard ook weer de mogelijkheid voor een dakterras. Je zou bijvoorbeeld ook kunnen denken aan een "schuur / garage" van een 20ft container en deze langs het huis positioneren. Dit is uiteraard een add-on op de woning.

Ook fijn te weten dat een C04.3 ook geheel gelijkvloers kan worden gemaakt.

C04.4 (ca. 120m2 vloeroppervlakte)

C04.4 is een woning gecreëerd van vier 40ft containers. Mocht u C04.3 toch nog iets te "klein" vinden, dan is C04.4 een goede oplossing. Hierbij kan je bijvoorbeeld een speelse opzet en gelijk ruime opzet maken. Geweldig is dat je bijvoorbeeld een ingesloten tuin en terras kunt maken die een wenselijke privacy waarborgen!

Een ruimte living; twee ruime 2-persoons slaapvertrekken en bijvoorbeeld een en open keuken met diner tafel, geven een geweldige woonbelevenis. Tevens is naast twee ENSUITE badkamers, ruimte voor studeermogelijkheden en tevens ruime opberg / kledingkasten.

Ook hier, kan wederom een ruime luxe hal worden gecreëerd, die toegang geeft tot de aangrenzende separate toilet.


C04.5 (ca. 150m2 vloeroppervlakte)

C04.5 is een woning gecreëerd van 5x 40ft containers. Drie containers op maaiveld en twee als 1e verdieping. In de C04.5 met verdieping kunnen bijvoorbeeld 3 ruime slaapkamers, aparte douche en een aparte toiletruimte worden gemaakt.  

Met wat verdergaande creativiteit kan een slaapkamer met een interne badkamer op de verdieping worden gecreëerd.


Ook hier, kan wederom een ruime luxe hal worden gecreëerd, die toegang geeft tot de aangrenzende werkkamer en toilet.C04.6 (ca. 180m2 vloeroppervlakte)

C04.6 is een woning gecreëerd van 6x 40ft containers. De C04.6 heeft nog meer ruimte voor een luxe living en heeft bijvoorbeeld ook 3 ruime slaapkamers.

En de C04.6 heeft een optie voor bijvoorbeeld een inpandige garage / schuur.

Custom-made

Uiteraard is custom-made ook mogelijk. Door ons een schets aan te leveren of uw wensen te benoemen, kan onze medewerker een 3d artist impression maken van uw wensen.

Door samen de puntjes op 'i ' te zetten komen we tot een finaal ontwerp en kan een offerte worden opgemaakt, waarna, na akkoord, de bouw in onze fabriek kan gaan starten.

Tussentijds kunt u bij ons in de fabriek komen kijken naar de verschillende fases van de bouw.


Werkplekken (pop-up) kantoren

We maken ook werkplekken in bijvoorbeeld onbenoemde bedrijfshallen. Dus geen hoge kosten meer voor uw bedrijfsoppervlakten! Deze onbenoemde hallen, leveren nu zelfs rendement voor u. Het kan in het onwerp uiteraard alle kanten op en geheel naar wens te maken.

Als zelfstandige ondernemers, hebben we elkaar veel te bieden en kunnen we elkaar enorm versterken. Bovendien is ‘samen’ gewoon gezelliger dan alleen. Een ‘pop-up werkplek’ waar zelfstandige ondernemers kunnen werken, netwerken, samenwerken én advies of hulp kunnen krijgen van collega-ondernemers. Vier vliegen in één klap!

Je neemt je laptop of je schrijfblok mee en gaat aan de slag met je opdracht of administratie. Er zijn voldoende werkplekken en het allerbelangrijkst; er zijn collega-ondernemers. Een mooie gelegenheid om elkaar te leren kennen en samen te werken.


Evenementen toepassingen

Tevens is het mogelijk om mobiele beursstand toepassingen te realiseren. Dus geen hoge kosten meer voor een beurstand opbouw!

Je klapt je stand dagelijks dicht en na na de beurs is deze zeer eenvoudig te transporteren voor opslag en het transport naar een volgend evenement.

Het kan in het onwerp uiteraard alle kanten op en geheel naar wens te maken.

Industriële toepassingen

Interessante en uitdagende industriële opdrachten zijn uiteraard ook mogelijk. We denken graag out of the box en zien altijd mogelijkheden. Dat levert mooie plaatjes en tevreden klanten op.

Zo is in deze toepassing een mobiele werkplaats gerealiseerd met alle gemakken voorzien. Stroompunten, werkbank, opslag etc.

Het kan in het onwerp uiteraard alle kanten op en geheel naar wens te maken.

Retail en Commerciële toepassingen

Komt u met uw winkel aan ruimte gebrek en wenst u uit te breiden? Liefst niet een geheel aanbouw proces doorlopen, maar snel aan de gang met de verkoop van uw nieuwe inventaris? Elke m2 in retail dient immers het liefste omzet te genereren.  

Een container showroom biedt u een relatief eenvoudige en strakke oplossing!

Het kan in het onwerp uiteraard alle kanten op en geheel naar wens te maken.

Healthcare toepassingen

Interessante en uitdagende industriële opdrachten zijn uiteraard ook mogelijk. We denken graag out of the box en zien altijd mogelijkheden. Dat levert mooie plaatjes en tevreden klanten op.

Zo is in deze toepassing een mobiele COVID-19 controle- / testruimte gemaakt voor medische doeleinden.

Het kan in het onwerp uiteraard alle kanten op en geheel naar wens te maken.

Stalen meubels

We kunnen zelfs stalen meubels van containers maken. Van stalen deuren tot kapstokken, bijzettafeltjes, wijnrekken, wandkasten, sidetables, eettafels, badkamerkastjes, lampen, bartafels & -stoelen, salontafels, etc.

Wat u wenst, kunnen wij maken!