Wie zijn wij

Achter CONTAINER CREATOR staat een team van specialisten met expertises in advies, ontwerp, productie en bouw dat reeds 29 jaar gespecialiseerd is in modificaties van containers. Onze 5 kernwaarden zijn:

Kwaliteit
Altijd het beste bieden: kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We keren onze hand er niet voor om daarvoor een stapje extra te zetten.
Klant centraal
We werken voor diverse klanten, zowel nationaal als internationaal. We spreken dus vele talen, maar altijd die van onze klant.
Flexibel
Internationaal handelen is uitdagend. In onze branche kunnen onverwachte dingen gebeuren. Met onze ruime ervaring zijn we hier goed op ingespeeld.
Persoonlijk
Onze aanpak? Handen uit de mouwen, maar wel met persoonlijke aandacht. Dat maakt ons onderscheidend. In alles wat we doen.
Ontzorgen
U ziet misschien een probleem, wij een oplossing. We denken met u mee en zien mogelijkheden. Wel zo verfrissend!

Alles begint bij kennismaking en advies. Onze adviseurs komen graag in contact met u!

Immanuel | Adviseur Zakelijk & Particulier

Immanuel heeft een unieke eigenschap waardoor prospects en relaties zich bij hem direct op hun gemak voelen, weet goed te luisteren naar de klantbehoefte en dit te vertalen in oplossingen.

Review over Immanuel: "I have worked closely with Immanuel. I have come to know him as a wonderful communicator. Together with his effective way getting business done, I feel he is a strong player.'

Jennifer | Adviseur Particulier

Jennifer is ervaringsdeskundige op het gebied van particulier opdrachtgeverschap.

Ze liet op haar 33e haar eerste vrijstaande huis bouwen in particulier opdrachtgeverschap. En denkt daarom graag uit haar ervaring mee met de klant.

Ze is creatief, spontaan, behulpzaam en oplossingsgericht en komt graag met u in contact om oplossingen te creƫren voor uw wensen.