Investeringsobject containerwoning buitenland

Een containerwoning kan ook gezien worden als een investeringsobject. Door websites als booking.com en airbnb wordt het gemakkelijk gemaakt om aan klanten te komen. Een sleutelservice ter plaatse maakt dat je daarnaast zelf niet aanwezig hoeft te zijn voor sleuteloverdracht. Meestal kan zo'n service ook worden uitgebreid met een schoonmaak van de woning.

Websites die grond aanbieden voor het plaatsen van een containerwoning zijn bijvoorbeeld kyero.com, huisenaanbod.nl, idealista.com en casas.trovit.es

Het is eventueel ook mogelijk om een containerwoning op een stuk grond zelfvoorzienend te maken door het plaatsen van zonnepanelen en een zelfvoorzienend watersysteem.

20ft en 40ft woningcontainers lenen zich prima als verhuurobject en zijn relatief goedkoop wat betreft investering waardoor de terugeverdientijd snel is behaald om vervolgens een hoog rendement te behalen.

Het bouwen van een vakantieverhuur huis op een populaire toeristische locatie en het 's nachts verhuren is een steeds populairdere manier om een thuis weg van huis te krijgen en is ook een aantrekkelijke manier om het hele jaar door een inkomen te verwerven.

Met deze stijgende trend dat containerwoningen worden verscheept, wordt steeds populairder voor mensen die een minimalistische levensstijl willen leiden, maar ze hebben ook een grote aantrekkingskracht op iedereen die hoopt op een uniek weekendje weg. Trends tonen aan dat steeds meer vakantiegangers alleen de middelen hebben voor korte vakanties, en hoe unieker de ervaring, hoe beter.

Even de rekensom: Hoeveel geld kunt u eigenlijk verdienen door een containerhuis te verhuren? Een enquĂȘte door een internationale partij voor korte termijn verhuur, HomeAway ontdekte dat de gemiddelde eigenaar die een tweede huis verhuurt meer dan $ 33.000 per jaar aan huurinkomsten verzamelt. Bij rivaliserend bedrijf Airbnb, een veelgebruikt platform voor het verhuren van een eenpersoonskamer of een deel van een huis, bereikte hij consequent $ 11.000 per jaar.

"Met de kracht van de huizenmarkt waar het nu is, ben ik van mening dat vakantieverhuur een goede investering is", zegt Nick Winikoff, medeoprichter van Vuepeer, een zoekmachine voor vakantieverhuur. Veel mensen gebruiken platforms voor vakantieverhuur om hun investering in hun eerste jaar op zijn minst goed te maken, terwijl ze wachten tot het huis zelf zal waarderen. Airbnb biedt een online tool waarmee gebruikers de gemiddelde dagelijkse huurprijzen, bezettingsgraden en inkomsten kunnen berekenen. Met behulp van deze projecties kunt u items zoals hoofdsom, rente, belastingen, verzekeringen, onderhoudskosten en beheersvergoedingen om een cashflowprognose te maken.

Houd er rekening mee dat het het beste is om klein te beginnen, te beginnen met een eenheid van 20 voet. Dit kan snel verhuurd of verkocht worden. Containerwoningen hebben een zeer hoge inruilwaarde (100 procent en meer) en het feit dat ze op een vrachtwagen kunnen worden geladen en overal kunnen worden afgeleverd, maakt ze erg aantrekkelijk!!