Een containerhuis gemaakt van vier 40ft containers

Er zijn tal van creaties mogelijk met containers. Het voorbeeld in dit bericht is gemaakt van vier 40ft containers met 1 op links en 1 op rechts en daarbinnen 2 onder elkaar, waardoor er mooie ruimtes ontstaan.

Het mooie van containers is, dat het net bouwstenen zijn. Je kunt met verschillende formaten (20 en 40 ft) werken en plaatsen waar je maar wilt.

Zo kun je er ook voor kiezen om ze op elkaar te plaatsen of speels naast elkaar. Je kun zelf bepalen waar je de ramen wilt en waar je de binnenmuren wenst.

Een ontwerp is het eerste praatplaatje. Als u ons uw wensen laat weten op basis van de basismodellen op https://containercreator.nl/aanbod of een eigen schets, kunnen wij voor u een eerste 3d ontwerp maken en vanuit daar kunnen we een offerte maken. Veel mensen kiezen voor casco met wel de binnenmuren en laten zelf achteraf de keuken, badkamer en vloer plaatsen. Wij kunnen uiteraard een tijdsplanning geven, zodat het naadloos aansluit met uw afspraken met bijvoorbeeld de keuken & badkamerleverancier.