Container als tuinkantoor (-huis)

Een container als tuinhuis is een afgewerkte container die zo in een tuin geplaatst kan worden. Zo'n afgewerkte container kan in verschillende tijden voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

Een 20 ft container kan bijvoorbeeld als kantoor worden gebruikt. Zeker nu in de corona tijd, waarbij thuiswerken de voorkeur heeft, is een eigen rustige plek wenselijk. Er zijn bedrijven die ervoor kiezen om de auto van de zaak er uit te doen, nu merendeel alles online plaatsvindt, en te vervangen door een container voor in de tuin als werkplek. Deze container is waardevast en verliest niet zijn waarde als bij een auto. En kan zo weer verplaatst worden.

Een 20ft container voor in de tuin kan daarna bijvoorbeeld ook als atelier gebruikt worden om vrije tijd door te brengen. Of als fitnessruimte om te sporten. Of als wellness ruimte om te ontspannen.

De tuinhuis kan zelfs later als mantelzorgwoning dienen voor als je vader of moeder die zorg nodig heeft. Of als je kind als starter niet aan een woning komt, maar wel behoefte heeft aan een eigen plek.

De casco container tuinhuis is een nieuwe Highcube container inclusief montage van standaard 2x 100cmx100cm ramen en toegangsdeur (andere raamconfiguratie of type toegangsdeur is tegen meerprijs), volledige thermische isolatie van de container (vloer, muren en plafond), installatie van binnenmuren en plafond (gipsplaat), interieurafwerking, gladde afwerking en dubbele coating, elektrische installatie, montage van stopcontacten en schakelaars en installatie van sanitair systeem. En kan tegen meerprijs eventueel aan de buitenkant afgewerkt worden met hout.

De afmetingen van zo'n 20 ft container zijn: 6.06 m (L) x 2.44 m (B) x 2.90 m (H) = ca. 15m2 vloeroppervlakte.
Indien kleiner gewenst is, kan ook gebruik gemaakt worden van een 14ft container: 4.55 m (L) x 2.44 m (B) x 2.90 m (H) = ca. 13m2 oppervlakte.
Indien groter gewenst is, kan ook gebruik gemaakt worden van een 40ft container: 12.19 m (L) x 2.44 m (B) x 2.90 m (H) = ca. 30m² oppervlakte of 2 20 ft container tegen elkaar (ca. 30m² oppervlakte).

Voor prijzen ga naar https://containercreator.nl/contact/brochure-prijslijst en vermeld tuinhuis bij opmerking.