Wat zijn de kosten van een containerwoning?

Wat zijn de kosten van een containerwoning? In eerste instantie gaat het om de vloeroppervlakte die je wenst. Dat bepaalt hoeveel containers je nodig hebt.
Een 20 ft container is ca 15 m2 en een 40 ft container is ca. 30 m2. Wens je ongeveer 120 m2, dat kunnen bijvoorbeeld vier 40ft containers zijn, maar ook twee 20ft en drie 40f'ers.

Vervolgens is het belangrijk om te weten hoeveel ramen en wat soort ramen en voordeur wenselijk is.

De nieuwe Highcube (hoogte 2.90m) containers van Container Creator worden casco opgeleverd inclusief montage van standaard 2x 100cmx100cm ramen en toegangsdeur (andere raamconfiguratie of type toegangsdeur is dus tegen meerprijs), volledige thermische isolatie van de container (vloer, muren en plafond), installatie van binnenmuren (behangklaar) en plafond (gipsplaat), interieurafwerking, gladde afwerking en dubbele coating, elektrische installatie, montage van stopcontacten en schakelaars en installatie van sanitair systeem.

Dat betekent dat je zelf alleen nog hoeft na te denken over de keuken, badkamer, vloeren en soort verwarmingsinstallatie (wat je dus eventueel in eigen beheer kunt doen, om extra bemiddelingskosten te besparen).

En waar je de binnenmuren wenst. Voorbeelden van plaatsing van binnenmuren is te zien op https://containercreator.nl/mogelijkheden Deze voorbeelden kunnen in de 3d impressie wat betreft ramen, deur en binnenmuren naar wens worden aangepast, zodat daarna een offerte kan worden uitgebracht.

Voor de casco prijzen van containerwoningen, ga naar https://containercreator.nl/brochure-prijslijst